Общи условия

Настоящите правила за ползване на уеб сайтовете, собственост на БРЕЙНИКС ЕООД, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на съответният уеб сайт.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайтовете на БРЕЙНИКС ЕООД, са собственост на БРЕЙНИКС ЕООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

БРЕЙНИКС ЕООД не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайтовете на фирма БРЕЙНИКС ЕООД, като БРЕЙНИКС ЕООД си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.

Използването на информация от сайтове на БРЕЙНИКС ЕООД чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на БРЕЙНИКС ЕООД и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.

БРЕЙНИКС ЕООД си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайтове на БРЕЙНИКС ЕООД, без знание и съгласие от БРЕЙНИКС ЕООД, е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на уеб сайтовете на БРЕЙНИКС ЕООД, коментирайки някоя статия, се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайтовете, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от БРЕЙНИКС ЕООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до БРЕЙНИКС ЕООД на посочените адрес или e-mail за контакти.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

OPC – Онлайн решаване на спорове

DMCA – Защита на съдържанието на сайта 

KZP – Комисия за защита на потребителите

CPC – Комисия за защита на конкуренцията

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Посетете страницата с политиката ни за защита на личните данни, за да се запознаете с нея.