Нашите услуги

Успехът на твоя бизнес зависи от непрестанното усъвършенстване
Brainix Digital Company

Маркетингови услуги

Екипът ни от млади дигитални бунтари е изпълнен със свежи, различни, дръзки и щури идеи. Всеки един от нас вярва в мечтата на “BrainiX” и се бори за постигането ѝ!
Ние не сме просто екип, ние сме семейство!

Бизнес стратегии

Успехът на твоя бизнес зависи от изграждането на иновативни и работещи стратегии. За тях е нужно детайлно проучване на пазара, целевите аудитории и конкурентите.

Дизайн и копирайтинг

Впечатли с вид и разкажи историята на твоя бизнес, създай силна емоционална връзка с клиентите си, чрез уникално и атрактивно съдържание.

Маркетинг в социалните мрежи

Ефективната реклама прескача планини! Време е да дадеш на своите потенциални клиенти неустоимо предложение и да покажеш бизнеса си навсякъде

Google Реклама

Отличи своя бизнес от “тълпата“ и привлечи вниманието на правилните потенциални клиенти в правилния момент с впечатляващи и добре таргетирани реклами.
Asset 1

Изработка на сайт и поддръжка

За да бъде успешен, твоят бизнес се нуждае от свое кътче в дигиталния свят и то е именно собствения уеб сайт. Дай на бранда си лично пространство, в което да расте, с изработка на успешен уеб сайт.
Нашите услуги

Софтуерни решения

Уеб разработка

Разработването на успешен дигитален продукт е сложен процес, който се състои в отговор на нуждите на пазара и потребителите, прилагане на правилните технологични решения, както и създаване на сигурно и стабилно уеб приложение, което осигурява изключително потребителско изживяване.

Разработване на софтуер

Ние сме специализирани в проектирането, изграждането и поддържането на сигурни, бързи и здрави потребителски софтуерни решения с експертни познания в разработката на софтуер!

Мобилна разработка

Успешното мобилно приложение съчетава интелигентно три аспекта: пазар, потребител и самия продукт. Всички тези фактори трябва да работят заедно, за да дадат на потребителите уникална стойност, голяма използваемост и добро представяне. С правилните инструменти и методологии можете да сте сигурни, че вашият продукт е добре изграден и добре пригоден за нуждите на пазара.

Изстреляй бизнеса си!

Готови ли сте да изстреляте бизнеса си на космическо ниво? Излети с дигиталните бунтари!