5 признака, че се нуждаеш от дигитална агенция

Ако притежаваш стартиращ бизнес или вече утвърдена компания, вероятно се нуждаеш от подкрепата на дигитална агенция за представянето на твоя бранд онлайн.

Публикувано:
26.07.2019
Автор:
Brainix Digital Company
Сподели:

Притежаваш стартиращ бизнес или вече утвърдена компания?
И в двата случая идва момент, когато осъзнаваш, че се нуждаеш от дигитална агенция за представянето на твоя бранд онлайн.

Ако разгледаш отблизо маркетинг резултатите си в дигиталното пространството, ще се убедиш, че имаш нужда от подкрепата на професионалисти. Първо, обърни внимание на посетителите на сайта, bounce rate-a и ангажираността в социалните медии. Сега вече ще се съгласиш, че постигането на добри резултати в интернет никак не е за пренебрегване. Особено когато бъдещите ти планове включват достигане до повече клиенти онлайн, е наложително да оптимизираш маркетинговата си стратегия.

В този материал ще обобщим няколко сценария, при които нуждата от професионална намеса на дигитална агенция е необходима:

1. Не знаеш как да представиш продукта/услугата си онлайн?

Безспорно ти познаваш бизнеса си отлично, но достатъчно ли е това, за да успееш да осъществиш успешна продажба онлайн?! Съвсем не! Необходимо е да се прави разлика между разработването на продукт/услуга и създаването на онлайн маркетинг стратегията за лансирането му. Ако не разполагаш с нужните дигитални познания за това начинание, е по-добре да се обърнеш към дигитална агенция.

2. Искаш да пренесеш бизнеса си на следващо ниво?

Бизнесът ти се развива отлично, клиентите са налице, а продажбите валят? Искаш да пренесеш бизнеса си на следващо ниво, но не знаеш как? Старите офлайн маркетингови канали са работили отлично, но вече не са достатъчни! Време е да преосмислиш маркетинг стратегията си и да потърсиш дигитална агенция. Специалистите по дигитален маркетинг използват модерни похвати и стратегии, с помощта на които бизнесът ти ще достигне нови дигитални висини.

3. Твоят уеб сайт не отразява това, което искаш?

Уеб сайтът е сърцето и душата на бизнеса ти. Той е онлайн лицето на бранда, с което се представя пред клиентите. Сайтът е мястото, където можеш да се свържеш с потребителите и да им дадеш допълнителна стойност, чрез качествено съдържание. Когато уеб сайтът не отразява фирмената култура на бизнеса и изпраща грешни послания към посетителите, пропускаш ценни възможности. Не допускай това да се случи!

4. Имаш сайт, но трафикът никакъв го няма?

В повечето случаи причина за това е комбинация от споменатите по-горе. Липсата на адекватна маркетинг стратегия, недостатъчно отделено време и план за действие могат да бъдат пагубни за представянето на сайта. В тези случаи е време да се потърсиш дигитална агенция. Тя ще ти помогне за създаването на успешна маркетинг кампания, която да доведе повече и качествен трафик.

5. Google Analyti-какво?

Всичко, което може да се измерва, може да се управлява! Измерването и анализирането на резултатите от онлайн представянето на твоя сайт е от съществено значение, за да разбереш аудиторията си. Google Analytics може да ти помогне да разбереш кое работи и кое не в твоя онлайн маркетинг план. В случай че тази материя ти е напълно чужда и числата в Google Analytics ти замайват главата, най-добре потърси дигитална агенция.


Ако разпознаваш себе си в някой от изброените случаи, не се колебай да потърсиш услугите на дигитална агенция! Не е необходимо да разбираш от всичко! В BrainiX Digital Company ще помогнем на бизнеса ти да разкрие потенциала си в дигиталния свят, чрез едни от най-свежите и успешни маркетинг стратегии.